Головна » 2013 » Січень » 24 » Всі чоловіки роблять Це?
19:51
Всі чоловіки роблять Це?
  Барна стійка отримала свою назву завдяки тому, що родом цей предмет меблів та інтер'єру з питущих закладів, де дуже зручним для швидкого обслуговування є високий стіл, що розділяє бармена і клієнта, за який не обов'язково сідати.       Пізніше барні стійки прижилися і в звичайних будинках і квартирах, але їх призначення трансформувалося, тепер вони не є тільки стійками, за якими приємно пити напої, тут зручно перекусити «на швидку руку», трохи перетворивши стійку, можливо перетворити її на повноцінний обідній стіл для невеликої родини, під самою стійкою достатньо місця для зберігання різних речей, крім того, барна стійка є незамінним прийомом для зонування простору.
  Висота поверхні барной стійки для людини середнього зросту становить 1100 мм від підлоги, але її можна коригувати залежно від росту, звичок і потреб господарів. Так, якщо потрібно зробити барну стійку, яка прийме на себе обов'язки обіднього столу, то доцільно її зробити нижче заявленого розміру для того, щоб можна було користуватися звичайними стільцями і для можливості зручніше влаштуватися дітям.
   Форми і розміри стійок по довжині і ширині можуть бути найрізноманітнішими, а залежать вони, знову ж таки, від потреб господарів та особливостей інтер'єру, який хочеться створити. Часто барні стійки доповнюються такими елементами як бутилочніци, бокалотримачі, барні труби з нанизаними на них металевими або скляними полицями, різні інші полки і ящики. Стільниця барной частіше повторює стільницю поруч стоїть кухні (постформінг, дерево, камінь), але може бути виконана і з іншого матеріалу (наприклад, скло або сталь).Крім того, барна стійка саме той елемент, який ніколи не зіпсує підсвічування, причому сама різноманітна.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 589 | Додав: SherSan