Головна » 2013 » Січень » 24 » Здоров'я - ось без чого життя немає ...
21:18
Здоров'я - ось без чого життя немає ...
  Меблеве обладнання для аптек ділиться на спеціалізоване, призначене для зберігання ліків та інших медикаментів, а також демонстраційне, на якому розташовується практично весь асортимент товарів. Якщо аптека є класичним павільйон варіантом, її потрібно оснастити лише холодильниками і шафами для зберігання медикаментів, а також закритими скляними вітринами.
  У разі, коли вона являє собою самостійне торгове приміщення, необхідно більш різноманітне обладнання. Це різні тумби, пристінні стелажі, закриті та відкриті вітрини, стенди з інформаційними матеріалами та касові прилавки. Якщо в аптеці передбачається розмістити відділ оптики, необхідно купити, крім торговельного обладнання для аптеки, спеціальні вітрини з тримачами для окулярів і закриті скляні стелажі для зберігання продукції. Також потрібно організувати місця для консультантів .
   Аптеки, які мають власну лабораторію, оснащуються спеціалізованим обладнанням, що включає миття, столи і шафи, призначені для зберігання медичних препаратів. Облаштування та обладнання аптеки вимагає оснащення міцними і надійними конструкціями. Адже вага товару, розташованого на вітринах, буває досить значною, а дверцята шаф або ящики можуть відкриватися десятки разів на день.
   Чому торгівельне обладнання для аптек потрібно замовляти у нас? Наш досвіт допоможе вам підібрати торгове обладнання, модульні і острівні павільйони для вашої аптеки. А дизайнери безкоштовно оформлять проект інтер'єру торгового залу.  Фахівці врахують всі важливі деталі: позиціювання аптеки, особливості приміщення і багато іншого.Все торгове аптечне обладнання виготовляється з якісних і сучасних матеріалів. Спеціальне покриття дозволяє легко його мити і підтримувати необхідний рівень гігієни. Дизайнери  ретельно відстежують останні тенденції світового ринку торгового устаткування, тому ви можете бути впевнені як у високій надійності, так і в сучасності нашої продукції.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 640 | Додав: SherSan