Головна » 2013 » Січень » 25
Просмотров: 1200 Дата: 25.01.2013 Добавил: SherSan
Для вертких малят, тих що сплять і що не сплять.
Для вертких малят, тих що сплять і що не сплять.
Подробнее Увеличить
   Меблі для дітей можна умовно розділити на домашні і ті що для призначені для спеціалізованих установ, де ними будуть користуватися велика кількість дітлахів тобто це для шкіл, дитячих садків, поліклінік. Друга категорія меблів уніфікована, багато виробників використовують стандартні конструкції. А ось в плані домашніх меблів, вибір куди багатше. До речі, саме тут криється більше "підводних каменів". Щоб меблі були дійсно зручної та безпечної важливо знати і дотримувати деякі норми і правила підбору меблів для дитячої кімнати або дитячого куточка. Основні якості, на які слід орієнтуватися при покупці - зручність для дитини і травмобезопасность. Ці показники включають набагато більший спектр понять, ніж здається на перший погляд. Крім відсутності гострих кутів і ламких елементів слід враховувати і такі моменти:Спальне місце обов'язково повинно бути достатньо просторим, що забезпечує правильне положення під час сну. Тобто слід уникати надмірно м'яких матраців, зайво прогинаються сіток, і вже тим більше, незручних або маленьких ліжок, де дитина буде змушена підлаштовуватися під форму ліжка, замість того, що б комфортно розташуватися. Не менш важливі й матеріали, з ... Читати далі »
Просмотров: 1184 Дата: 24.01.2013 Добавил: SherSan
Для найвередливійшої комп'ютерної техніки....
Для найвередливійшої комп'ютерної техніки....
Подробнее Увеличить
    Придбання персонального комп'ютера змушує відразу задуматися про покупку столу, на якому можна було б розмістити всі елементи нового електронного пристрою. Комп'ютерна техніка різноманітна: суттєво можуть відрізнятися форми і кількість пристроїв, їх габарити, а також способи з'єднань. Саме тому виробники меблів не можуть запропонувати будь-яку універсальну модель столу, яка влаштувала б усіх покупців. 
   Багато в чому вибір столу залежить від того, який комп'ютер купується. Для того щоб правильно підібрати стіл слід знати розміри основних його частин: системного блоку, монітора, клавіатури, однак зустріти комп'ютер в такій скромній комплектації - велика рідкість. У комплект сучасного ПК додатково входять: блок живлення, принтер або МФУ, модем, колонки та інші пристосування.      Відповідно, для органічного розміщення кожного з елементів повинні матися полички і ніші. При виборі комп'ютерного столу слід розуміти, що всі складові частини комп'ютера з'єднуються між собою системою проводів. Стіл повинен дозволяти з'єднати їх без утруднень. Необхідно враховувати, що з часом кількість комп'ютерних пристроїв може збільшитися і краще, якщо в запасі буде кілька додаткових полиць. Яка б не була конфігурація столу, він повинен бути зручн ... Читати далі »
Просмотров: 919 Дата: 24.01.2013 Добавил: SherSan
Особлива територія, де затишно і спокійно...
Особлива територія, де затишно і спокійно...
Подробнее Увеличить
     Вітальні в сучасному розумінні - це не тільки стінки, гірки, м'які меблі та обідній стіл - це меблі, які перетворюють вітальню в справжній оазис, де затишно і спокійно, а інтер'єр в своєму розпорядженні до приємного проведення часу за улюбленими заняттями. Вітальня повинна бути теплою і одночасно випромінювати життєву силу. Важливо, щоб інтер'єри віталень були стильними. У меблях для вітальні відбивається образ Вашого життя: успіх бізнесу та затишок будинку.
    Широкий вибір матеріалів, використовуваних нашою компанією при виготовленні корпусних меблів для вітальні - допоможуть Вам зробити інтер'єр вітальні неповторним. Тільки виготовлення меблів на замовлення в вітальню зробить її ідеальною для Вашого інтер'єру. Дизайн Вашої вітальні повинен бути таким, щоб Вам було не тільки приємно запрошувати до себе гостей, а й самим повертатися додому!
Просмотров: 676 Дата: 24.01.2013 Добавил: SherSan
Люблю тебе за себе, коли перед тобою.
Люблю тебе за себе, коли перед тобою.
Подробнее Увеличить
  Прихожа - це візитна картка будь-якого будинку. Саме в залежності від її обстановки, дизайну та обраної для передпокою меблів у гостей складається перше враження про мешканців. Правильно підібрати меблі для передпокою дуже важливо, адже необхідно, щоб було не тільки красиво, але і функціонально.  Купити меблі для передпокою - завдання не з найпростіших. Особливо, якщо шукати їх в звичайних магазинах.  Мебеліровка  залежить, в першу чергу, від площі приміщення. Звернувшись до нас, ви зможете підібрати як меблі для маленької передпокою, так і для досить значних передпокоїв в заміському будинку. Невід'ємними елементами  є: вішак для одягу, тумба для взуття, консоль з поличками, банкетка або пуф, дзеркало.
   Одним з раціональних рішень для невеликого передпокою може стати шафа-купе з дзеркальними дверима. Вона не тільки заощадить площу, але і візуально розширить приміщення.   У нас ви зможете підібрати меблі на будь-який смак і для приміщень найрізноманітніших конфігурацій. Вам потрібно тільки вибрати, а все інше - доставка, збірка і установка - це наша турбота. Незалежно від того, чи потрібні Вам меблі для невеликого передпокою, або для більш великого по площі, їх все одно потрібно доставити. Ми дорожимо своєю репутацією, що сф ... Читати далі »