Головна » 2013 » Січень » 25 » Для найвередливійшої комп'ютерної техніки....
23:52
Для найвередливійшої комп'ютерної техніки....
    Придбання персонального комп'ютера змушує відразу задуматися про покупку столу, на якому можна було б розмістити всі елементи нового електронного пристрою. Комп'ютерна техніка різноманітна: суттєво можуть відрізнятися форми і кількість пристроїв, їх габарити, а також способи з'єднань. Саме тому виробники меблів не можуть запропонувати будь-яку універсальну модель столу, яка влаштувала б усіх покупців. 
   Багато в чому вибір столу залежить від того, який комп'ютер купується. Для того щоб правильно підібрати стіл слід знати розміри основних його частин: системного блоку, монітора, клавіатури, однак зустріти комп'ютер в такій скромній комплектації - велика рідкість. У комплект сучасного ПК додатково входять: блок живлення, принтер або МФУ, модем, колонки та інші пристосування.      Відповідно, для органічного розміщення кожного з елементів повинні матися полички і ніші. При виборі комп'ютерного столу слід розуміти, що всі складові частини комп'ютера з'єднуються між собою системою проводів. Стіл повинен дозволяти з'єднати їх без утруднень. Необхідно враховувати, що з часом кількість комп'ютерних пристроїв може збільшитися і краще, якщо в запасі буде кілька додаткових полиць. Яка б не була конфігурація столу, він повинен бути зручний для користувача і не викликати в процесі роботи стомлення, надмірного навантаження на м'язи, суглоби, очі. Для забезпечення можливості налаштування особистих параметрів робочого місця деякі моделі столів можуть мати регульовані по висоті і куту нахилу стільниці, полиці для клавіатури й інші елементи.
     Стіл за своїми характеристиками повинен підходити не тільки комп'ютеру, який на ньому розміщується, але й відповідати приміщенню. Якщо вибирається стіл для домашньої кімнати, то його колір і виконання повинні відповідати тому стилю, в якому виконана основна меблі. Комп'ютерний стіл в офісі - це робоче місце, за якими співробітник проводить більшу частину часу. Колір столу повинен бути спокійним і не привертати до себе увагу, виділяючись в загальному інтер'єрі. Робоче місце необхідно облаштувати таким чином, щоб співробітникові було зручно працювати не тільки на комп'ютері, але виконувати іншу роботу з документами. Як для домашнього, так і для офісного столу дуже важливо мати повнорозмірну стільницю, адже при покупці комп'ютерного столу не завжди є можливість придбати додатково ще і письмовий. Набагато зручніше мати суміщений комп'ютерний і письмовий стіл. Це дозволить не тільки організувати зручне й універсальне робоче місце, але також заощадити простір у кімнаті чи офісі.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1185 | Додав: SherSan